ANKARA / AKYURT - Akyurt TOKİ Ortaokulu

Ekm

Cumhuriyet'in 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde düzenlenen dart turnuvasında ilçe ikincisi olduk. Dart takımımızı çalıştıran beden eğitimi öğretmenimiz Selvi Öcal ve öğrencilerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Ekm

Ankara'nın başkent oluşunun 100. yılını kutladık.

Ekm

'HOŞGELDİN ÖĞRETMENİM' PROJESİ KAPSAMINDA EV ZİYARETLERİMİZ.

Ekm

Akyurt 7'den 77'ye Okuyor" Projesİ kapsamında okulumuz kütüphanesinde ve öğrencilerimizin evlerinde okuma faaliyetlerimiz devam ediyor.

Ekm

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine okul psikolojik danışmanımız Enes GÜLER tarafından "Liselere Geçiş Sınavı" konulu bilgilendirme semineri düzenlenmiştir.

Ekm

Derslerden önce Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz rehberliğinde yaptığımız kültür fizik hareketlerinden kareler.

Ekm

Özel Eğitim Öğrencilerimiz ile birlikte Müzik Öğretmenimiz Derya ÇAKAR rehberlerliğinde keyifli anlar yaşadık.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz Durmuş BARAK ve Esra ARSLAN rehberliğinde Akyurt Devlet Hastanesinde hasta yakınlarına ikramda bulunulmuş, okulumuz öğrencilerine lokma dağıtılmış ve Mevlid-i Nebi Haftası Kutlama Programı yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Orhan GÜNEŞ rehberliğinde öğrencilerimizin de aktif katılımıyla 3 boyutlu tasarım ve üretim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Eyl

Okulumuz rehberlik servisi tarafından okulumuza yeni başlayan öğrencilerimize uyum sağlamaları için oryantasyon çalışması yapılmıştır.

Eyl

Özel eğitim sınıfı öğrencilerimizle geçtiğimiz eğitim öğretim yılı sonunda küçük bir bahçe oluşturmuştuk. Eğitim öğretime başladığımız bu hafta öğrencilerimiz, kendi diktikleri bahçeden meyve koparmanın heyecanını yaşadılar. Bu güzel etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Öğrencilerimize daha temiz bir ortam sağlamak amacıyla teknolojik imkanlardan da faydalanarak hijyen çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

Eyl

İlköğretim Haftasını coşkuyla kutladık.

Eyl

3 boyutlu yazıcımızla tasarım ve modelleme çalışmalarımıza başladık. Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Orhan GÜNEŞ rehberlğinde öğrencilerimizin çağa ayak uydurarak tasarım ve modelleme uygulamalarını yaparak yaşayarak öğrenmesini sağlıyoruz. Teknolojiye ayak uydurmanın zor olduğu günümüzde öğrencilerimizi süreçlere dahil ederek eğitim çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Milli Eğitim Bakanlığımızın göndermiş olduğu ders kitaplarımız pazartesi gününden önce sınıf sıralarına konularak dağıtımı yapılmıştır. Öğrencilerimize,velilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı ve bilim dolu yıllar dileriz.