ANKARA / AKYURT - Akyurt TOKİ Ortaokulu

Ali KAYANSALAN - Okul Müdürü

Okul müdürü Ali Kayansalan Ankara´da dogmuş, ilk ve orta öğrenimini burada tamamlamıştır. 2001 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İngilizce Kimya Bölümünden mezun olmuştur. Aynı yıl Düzce Kaynaşlı Süperlit İlköğretim Okuluna öğretmen olarak atanmıştır. 2005 yılında Poliiyon Duyarlı Membran Sensörler Kullanarak Bazı Gıda Katkı Maddelerinin Tayinleri konusunda Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kimya Anabilim dalında yüksek lisansını tamamlamıştır.

Müdürümüz Bolu, Trabzon, Hakkâri ve Nevşehir illerinde öğretmen olarak görev yaptıktan sonra 2010 yılında Ankara Pursaklar Yahya Kemal ve Mehmet Sönmez Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde göreve başlamış olup 2015 yılında aynı okulda müdür yardımcısı olarak görev almıştır. 2019 Ekim ayından itibaren okulumuzda müdür olarak göreve başlamıştır. Müdürümüzün TÜBİTAK Turkish Journal of Chemistry isimli uluslararası hakemli bilimsel dergide 2013 yılında yayınlanan bir makalesi bulunmaktadır. Ali Kayansalan evli ve bir çocuk babasıdır.